Sayfalar

1 Eylül 2013 Pazar

SATIŞ ORTAKLIĞI İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMA


SATIŞ ORTAKLIĞI İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMA-2

Affiliate marketing, yani satış ortaklığı da bu sistemler içindeki en önemli ticari oluşumlardan biridir. Satış ortaklığı sisteminde kazanç, internet üzerinde, alıcı ile satıcıyı buluşturarak aracılık edilen ticaretteki komisyonlardan oluşur.

Satış ortaklığı , son yıllarda internet ticaretinde en çok prim yapan satış sistemidir. Çünkü bu sistem isteyen herkese internet para kazanma fırsatları sunarken ürün ya da hizmet sahiplerine de tanıtım ve reklam maliyetlerini düşürerek büyük kazançlar sağlamaktadır. Bu tanıtım gücü ile satışa çıkmış bir ürün ya da hizmet kısa bir süre içerinde milyonlara ulaşabilir.


Satış ortaklığı sisteminde, tanıtımı ve satışı yapılan ürünün sorumluluğu ürün sahibine aittir. Çünkü ürünün satışı, ürün sahibine ait internet sitesinde gerçekleşir. Tüm takip ürüne ait reklamlarla sınırlıdır.

Satış Ortakları bu reklamları, internet üzerindeki reklam mecralarını kullanarak yapabilirler. Ancak en karlı satışlar, satış ortaklarının kendilerine ait web sitelerini (xdükkan) kullanarak yaptıkları tanıtımlar neticesinde oluşur. Böylece ürünü almak isteyen potansiyel müşteri ile daha fazla iletişim kurarak ihtiyaçları konusunda yönlendirme yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder