Sayfalar

1 Eylül 2013 Pazar

XTİCARET İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMA


XTİCARET İLE İNTERNETTEN PARA KAZANMA!

İnternetten para kazanma konusunu araştırdığınız zaman karşınıza çok çeşitli yollar çıkar. Bunların içerisinde sürdürülebilir ve getirisi en yüksek olan yöntem "satış ortaklığı yöntemi". 
Dünyada, bu konuda uzman şirket clickbank.com

Kısaca, sistem şöyle çalışıyor: (internetten para kazanma)
XTicaret sistemi üzerinden, ürünlerinin satışını yapan firmalar var. Bunlar arasında, Darty, Mudo, Trendyol, DeFacto gibi birçok kurumsal firma da var. 
Diğer taraftan, şahıslar, XTicaret'e (http://www.xticaret.com/xticaret/?804_58832) üye olup, bu firmaların ürünlerini internet üzerinden satarak komisyon kazanıyorlar. 
Öncelikle yapmanız gerekenler:
1) XTicaret (http://www.xticaret.com/xticaret/?804_58832) sitesine ücretsiz olarak üye olmak.
Sonrasında, şirket sizin e-mail adresinize neler yapmanız gerektiğinizi anlatan videoları gönderiyor.
2) Bir kere olmak üzere 20 TL ödeyerek XTicaret (http://www.xticaret.com/xticaret/?804_58832) sitesinde yer alan firmaların ürünlerinin internetten satışını yapma hakkına sahip oluyorsunuz. Facebook'ta, blog oluşturarak, vs bu ürünlerin internetten satışını yapmaya başlıyorsunuz.
3) Eğer kendime ait bir web sitem olsun, ürünlerin buradan satışını yapayım diyorsanız, ayda 35 TL karşılığında sizin adınıza bir web sitesi (XDükkan) hazırlanıyor. Siz, sadece web sitesinin adını XTicaret'e mail yolu ile bildiriyorsunuz, 1-2 saat içerisinde web siteniz hazırlanıyor. İnternet üzerinden satışını yapmak istediğiniz ürünleri web sitenize ekliyorsunuz. Yapılması gereken herşey videolar ile anlatılıyor. Telefon ya da mail ile teknik destek almak mümkün. Haftada 2 kez, sizin de katılabileceğiniz internet üzerinden canlı seminer, haftada 1 kez de şirket merkezinde fiziki seminer düzenleniyor. Arzu ederseniz bunlara da katılabilirsiniz.
Günde maksimum 1-2 saatinizi ayırarak bu sistem ile para kazanmaya başlayabilirsiniz. 
Özellikle, arkadaş, aile, akraba çevrenizdeki insanlara bu sistemi tavsiye ederek, internetten ürün satışı yapmasanız bile para kazanabilirsiniz. Sistemi incelemenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder